Epoksi Zemin Kaplama Nasıl Yapılır?

Epoksi Zemin Kaplama Nasıl Yapılır?

Genel itibariyle epoksi zemin kaplama yaparken amaç zeminin tamamen parlak ve estetik şekilde görünmesi için yapılır. Sonucunda ise daha şık bir görünüm elde edilir.

Epoksi zemin kaplama yapılmadan önce alanda inceleme yapılır. Zemin yapısı ve mekân gereken şekilde incelenir. Her mekâna o alana uygun olacak şekilde bir epoksi kaplama gerekebilir.

Bu yüzden doğru bir inceleme ile karar verilir. Zeminde gerekli temizleme ve düzenleme yapıldıktan sonra epoksi zemin kaplama yapma aşamasına geçilir. Uzman kişiler tarafından güzel şekilde epoksi kaplama yapılır.

Epoksi zeminler kullanım açısından pek çok avantaj içerir. Uzun vade sorunsuz şekilde kullanılır bir kaplamadır. Defalarca temizlense bile hiçbir aşınma yaşanmaz.

Dayanıklı olması ile de özellikle büyük alanlarda sıklıkla kullanılan bir üründür. Hem görünüm olarak şık hem de kullanımı kolay bir kaplamadır.

Epoksi Kaplama Öncesi Alanı Düzenleme

Epoksi zemin kaplama işleminden önce gerekiyorsa alanda beton parlatma işlemi yapılır. Doğru bir zemin hazırlığı önemlidir.

Daha sonrasında ise beton kot düzeltme yapılır. Epoksi zemin kaplama yapılması için alanın tamamen pürüzsüz olması gerekir. Çünkü şık bir zemin kaplama yapılması için sorunsuz bir alan oldukça önemlidir.

Bu konularda doğru ve profesyonel bir hizmet almak gerekir. Çünkü epoksi zemin doğru yapılmadığı takdirde yanlış sonuçlar ortaya çıkabilir.

Tüm bu beton patlatma, düzeltme ve epoksi zemin kaplama için firmamızdan güvenle hizmet alabilirsiniz.