Postegro Giriş Nasıl Yapılır?

Postegro Giriş Nasıl Yapılır?

Stalk gerçekleştirmeyle aranız nasıl? Bir şekilde stalk yapmayı seven biriyseniz mutlaka Instagram gizli hesapları görmek ile alakalı arayışınız olmuştur. Gelin aplikasyon kullanırsanız nasıl ilerleyeceğinizden bahsedelim. Belki de sizinle alakalı negatif bir süreçle ilerleyeceksiniz ve karşınıza çıkarılacak her bir aşamayı çevrimiçi olarak yürüteceksiniz.

Instagram üzerinden biri sizi takip etmeye başladı fakat profil kapalı. Bu hususta bir merak hali var şayet postegro programı yardımıyla kolaylıkla takip etmediğiniz gizli hesapların kim olduğunu görebilirsiniz. Sizlerle alakalı seçimlerin tamamını bu hususta çevrimiçi olarak yürütebilir ve büyütmeye başlayabilirsiniz.

Postegro Ne İşe Yarar?

Bu işlemleri tamamıyla gizli olarak yapabileceğiniz için karşı tarafa dahi tebliğ gitmeyecek ve kolayca aşamaları ön plana çıkarmış olacaksınız. Uygulama mantık olarak hoş çalışıyor gibi görünebilir fakat dikkat etmeniz gereken şeyler var. Çünkü resmi bir aplikasyon değil. Yani mağaza üstünde kötü yorumları var ve puanları çok düşük. Kendileri tam manasıyla güvenilir olduklarını söyleseler de, uygulamanın mantığı data paylaşımı üstüne ilerliyor.

Lili Technologies yönünden tasarlanan bu aplikasyon, Instagram üstünde takip etmediğiniz gizli profilleri görmeniz namına mühim bir yaklaşım sunuyor. Mobil bir internet sitesi olarak epey süratli çalışan ve yoğun kullanımları meydana çıkaran bu aplikasyon, işlemlerinizi de süratli yapıyor. Android kullanıcıları Android mağaza üzerinden, İos kullanıcıları dahi App Store üzerinden siteye erişebiliyor. Bu yüzden de yapılacak olan her bir kademe ve opsiyon için sizler de programa göz atabilirsiniz

KAYNAK: Postegro Giriş