Hqd Nedir? Nasıl Kullanılır?

Hqd

Hqd elektronik sigaralar veya e-sigaralar, elektronik nikotin içeriğinden aerosol haline getirilmiş buhar üretmek için kullanılan cihazlardır. E-sigaralar ayrıca elektronik nikotin dağıtım sistemleri veya ENDS olarak da adlandırılır. E-sigaralar 2004 yılında icat edildi ve şimdi sigaraya daha sağlıklı bir alternatif sunuyor. İnsanlar sigarayı bırakmak veya tütün dışında nikotin tüketmek için e-sigara kullanırlar. Bazı sigara içenler, vücutlarına giren nikotin miktarını kontrol etmenin bir yolu olarak e-sigarayı da kullandılar.

Hqd Nedir? Nasıl Kullanılır?

Bir igos e-sigara seçerken, tek kullanımlık ve yeniden doldurulabilir modeller arasında seçim yapabilir. Tek kullanımlık elektronik sigaralar ecig olarak da bilinir. Ucuzdur ancak daha pahalı modellerde bulunan bazı özelliklerden yoksundur. Bunlara değişken voltaj ayarları, şarj edilebilir piller ve LED ışıklar dahildir. Daha yüksek kaliteyi tercih eden gazeteler, bunun yerine doldurulabilir ecigs satın alabilir. Bunlar, yeni cihaz satın alma maliyetini azaltan değiştirilebilir parçalara sahiptir. Yedek kartuş, nikotin, tatlandırıcılar ve vaping için gerekli diğer bileşenleri içeren sıvıyı tutar.

Modele bağlı olarak, elf bar yeniden doldurma kartuşları satın alırken tek veya üç fazlı atomizörler arasında seçim yapabilir. Üç fazlı atomizörler, tek fazlı versiyonlara kıyasla daha hacimli ve daha derin aromalı buhar üretir. Vapers ayrıca USB şarj cihazları, kılıflar, ağızlıklar, boyunluklar ve daha fazlası gibi ENDS (elektronik nikotin dağıtım sistemleri) aksesuarlarını çevrimiçi kullanıcı grupları aracılığıyla satın alabilirsiniz.