E-Ticaret Yazılımı

E-Ticaret Yazılımı

E-ticaret sitenize ücretsiz bir şekilde entegre edilebilme olanağı bulunan yazılımlardır. E- ticaret yazılımı ücretsiz olduğundan dolayı oldukça fazla tercih edilir. Ücretsiz yazılım olması başlangıçta iyi gibi görünse de ileriki dönemlerde işiniz için oldukça tehlikeli durumlar ortaya çıkabilir. E-ticaret yazılımlarının ücretsiz olanlarında bazı güvenlik açıkları bulunur.   Bu güvenlik açıkları nedeniyle sahip olduğunuz site daha kolay bir şekilde hacklenebilir hale gelir. Ayrıca müşteri bilgilerinizin sızdırılması gibi olaylar da yaşayabilirsiniz.

Ücretsiz e-ticaret sitelerinde çoğunlukla destek birimleri yer almaz. Bundan dolayı e-ticaret yazılımı konusunda sitenizde yaşayacağınız sorunlarda bir yazılımcı ile çalışmanız gerekir. Yazılımcı kişi var olan sorunları tespit ederek çözer.   Ücretsiz e-ticaret yazılımları web sitenize entegre edilmeye çalışılırken tasarım bakımından bazı problemlere neden olabilecek yazılımlardır. Bundan kaynaklı olarak kurduğunuz sitenin düzenli işleyişinde bazı sorunlar oluşabilmektedir.  Bu e-ticaret yazılımı içinde html, css ve java kodu oldukça fazla olduğundan sitenizdeki metin-html oranı beklediğinizden düşük olacaktır. Bu da sitenizin Google sıralamalarında daha arka kalmasına sebebiyet olacaktır.

Ücretli E-ticaret Yazılımı Nedir?

Ücretsiz e- ticaret yazılımları ile ilgili bilgi edindikten sonra karşılaştırabilmek adına ücretli olanların sağladığı avantajları bilmekte fayda vardır.  Ücretli e-ticaret yazılımı, kuracağınız e- ticaret sitesine yönelik satın alabileceğiniz ve web sitenize entegre edebilmenizi sağlayan yazılımlardır. Ayrıca sadece bir yazılım şeklinde satın alacağınız bu sistemi tüm web siteleriniz için kullanabilirsiniz. Ücretli e-ticaret yazılımları her bakımından ücretsiz olanlara göre çok daha avantajlıdır.