Vds Kiralama

Vds( virtual Dedicated Server ) yani sanal atanmış sunucu, kullanıcılara web uygulamaları oluşturmak, dağıtmak ve barındırmak için yönetilen ancak bir sunucu tarafından kiralama işlemi olanağı sağlayan sanal bir makina olarak adlandırılmaktadır.

Diğer müşterilerle paylaşılmaz ve bu nedenle çok kiracılı bir ortam sunmamaktadır. Her kullanıcı için farklı bir donanım kullanan işletim sistemi vardır. Vds yani sanal sunucu, fiziksel bir sunucunun sanallaştırma yazılımları ile birden fazla sunucuya bölünerek kaynakların en verimli şekilde kullanılmasını sağlayan yapılardır.

Vds yani sanal kaynaklara sahip sunucular tamamen ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılabilen özel sunuculardır. Vds kiralama hizmetlerinde CPU, RAM ve disk gibi sistem kaynakları paylaşımlı değildir ve sahip olduğunuz bütün kaynaklar kullansanız da kullanmasanız da sizin sorumluluğunuzdadır. Sanallaştırma teknolojileri ile oluşturulan Vds kiralama hizmetlerinde internet siteniz veya mevcut uygulamalarınız en yüksek performansta çalışmaktadır.

Vds Kiralama İşlemi ile Neler Yapılabilir?

Fiziksel bir sunucunun taşıdığı tüm özellikleri taşımaktadır. Vds kiralama işlemleri ile Müşterilerinizin siteleri ile kendi siteleriniz için kullanabilirsiniz ve barındırma hizmeti verebilirsiniz. Birden fazla alan adı ve e-mail sunucusu olarak kullanabilirsiniz. Yedek sunucu olarak kullanabilir ve yüksek trafikli internet siteleri için yüksek performanslı işlem yapabilirsiniz.

Radyo ve televizyon yayını yapabilirsiniz. Kısacası Vds kiralama işlemi ile fiziksel bir sunucudan aradığınız her şeyi kolaylıkla bulabilirsiniz. Yalıtılmış bir ortam olduğundan dolayı uygulamalarınız ve bilgileriniz için en yüksek seviyede güvenlik sağlamaktadır. Müşterileriniz ve siz 7 gün 24 saat teknik destek hizmetinden destek alabilmektedir.