Sanal Numara Alma Hizmeti Veren İnternet Siteleri

Sanal Numara Alma Hizmeti Veren İnternet Siteleri

Sanal numara alma ihtiyacı hisseden kişiler genel itibari ile kimliğinin açığa çıkmasını istemeyen ve farklı bir numaradan bir defaya mahsus işlem yapmak isteyen kişilerden oluşur. Bu şekilde kendine ait olmayan bir numarayı kullanarak birçok üyeliği gerçekleştirmek mümkündür. Günümüzde internet sitelerine Facebook, Twitter, TikTok, Instagram gibi ve farklı üyelik isteyen internet sitelerinde mutlaka bir sabit numaraya ihtiyaç vardır.

Hatta kişi sadece kendi telefon numarasını kullandığı takdirde ikinciyi bir üyelik oluşmaz. Kişi ikinci bir üyelik oluşturmak istediği takdirde de fake numara alma sitelerine başvurarak bu ihtiyacını karşılayabilir. Piyasada birçok sanal numara veren ve bu konuda hizmet sunan internet siteleri vardır. Kolay bir şekilde giriş yapıldıktan sonra yaklaşık 2 dakika içerisinde kullanılmak üzere yeni bir sanal numara iletilir.

Fake Numara Almanın Avantajları Nelerdir?

Fake Numara alan kişiler genel itibari ile kimliğini açığa çıkmasını istemeyen ve numarasının hiçbir yerde paylaşılmasını istemeyen kişiler ya da ikinci bir hesap üyeliği oluşturmak için numara ihtiyacı olan kişilerdir. Bu tür kişiler sosyal medya hesaplarında ve internet sitesinin üyelik isteyen bölümlerini geçebilmek için ikinci bir farklı numaraya ihtiyaç duyarlar. Bu fake numaralar sayesinde kişi kendi özel iletişim numarasını kullanmaktan kaçınabilir. İleride oluşabilecek olan bir bilgilendirme mesajı mailler gibi rahatsız edici ve istenmeyen mesajlar almayı da engeller.