Çelik Kapı Modelleri

Çelik Kapı Modelleri

Çelik kapı modelleri konutlarımızın güvenliğini, estetiğini sağlayan önemli unsurlar arasındadır. Konutlarınızın iç ve dış tasarımı ile uyumlu, güvenliğinizi temin eden ve uygun fiyat kalitesine sahip ürünlerimizden faydalanmak için bize Türkiye’nin her yerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Çelik kapılar her konuta göre değişkenlik arz etmektedir. Apartman dairileri için üretilen standart çelik kapılar müstakil villar için kullanılırken, müstakil villalar için üretilen kapılar apartman daireleri için uygun olmayabilir. Residence, ofis, işletme, kurum gibi farklı mimari özellikler taşıyan binalar için farklı çelik kapı ihtiyaçları söz konusudur. Her kesime hitap eden firmamız ile iletişime geçerek ücretsiz kelif ve montaj hizmetlerinden faydalanırken sunmuş olduğumuz kapı modellerini de inceleyebilirsiniz.

Villa Kapısı Modelleri

Dünyanın en güvenli villa kapısı çeşitlerine sayısız renk, kaplama, model, özellik ile firmamızdan ulaşabilirsiniz. Ihtiyacınız olan boyutlara göre çift kanat, tek kanat ve pivot kapı seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Müşterilerimizin istediği renk, kaplama ve görüntüye ulaşmaları için villa kapısı modelleri alternatiflerimizi çeşitli tutmaktayız.

Satışını gerçekleştirdiğimiz patentli ürünlerimiz; poliüretan dolgulu monoblok gövde üzerine doğal taş kaplama, düz ya da bombeli alüminyum kaplama, ahşap, cam, kompakt laminant kaplama gibi çeşitli model aralıklarında sunulmaktadır. Ayrıca villarınızı daha güvenli hale geritmek için kapılarımızın tamamı 14’lü merkezi kilit sistemine sahiptir. Millerden birinin zorlanması durumunda diğer millerin hareket etmediği Geometrik Kilit bulunan modellerimiz satışa  sunulmaktadır.