Gerçek Medyumlar

Gerçek medyum hocalar taklidi yapan bu kişilerden uzak durmak ve neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlamak için belli noktalara dikkat etmeniz gerekli. Sahteyi gerçekten ayıran bu noktalar, gerçekten işinize yarayacak medyum hocayı bulmanızı sağlayabilir.

Bir medyum hocanın yapılan büyü veya işlem konusunda kesin bir süre vermesi mümkün değildir. Ruhani ailemde zaman, bizim bildiğimiz şekilde akmadığı için, büyünün ne zaman etki edeceğini kesin bir tarih ile söylemek imkansız. Çoğu sahtekar, büyünün hemen etki edeceğinden bahsederek insanlara boş umutlar ve vaadler vermekte. Gerçek medyum hoca, bunların hiçbirini yapmaz ve büyünün etki süresi hakkında kesin olarak konuşmaz.

Çoğu şey büyü ile yapılabiliyor olsa da, bazı konularda büyü etkili değildir. Sahte hocalar, her konuda ve her koşulda büyü yapabileceklerinden ve bunun hemen etki edeceğinden bahseder. Gerçek medyum hoca ise, büyünün ne zaman yapılamayacağını dürüst bile şekilde söyleyecektir. Örneğin belli yaşın altındaki sübyanlara büyü yapılması mümkün değildir. Aynı şekilde, gelecekten haber almak veya ölüler ile konuşmak gibi durumlar da gerçek olamaz. Sahte hocalar, tüm bunları yaptıklarını söyleyerek insanları kandırmaya devam ediyor.

Gerçek medyum hocayı anlamak için her zaman içinizdeki sese kulak vermeniz gerekli. Manevi konularda insana ruhu ve içgüdüleri rehberlik eder. Eğer bir medyum hocanın gerçek olup olmadığında emin olmak istiyorsanız, içinizdeki ses kulak vermelisiniz.

KAYNAK : Medyum Ali Gürses