Garantili ve Sözleşmeli Taşımacılık

Garantili ve Sözleşmeli Taşımacılık

Nakliye hizmetleri sorunsuz bir şekilde halledilebilmesi adına birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Aynı zamanda bu uygulamaların kesintisiz ve kusursuz olabilmesi adına çeşitli sigorta  ürünleri kullanılmaktadır. Ayrıca elektronik eşyaların paketlenmesi konusunda uzman kişilerden destek alınmalı ve tüm prosedürler ile işleyiş tek tek gözden geçirilmelidir. Nakliye firması ile birlikte bireylerin beraber yapacağı sözleşme aynı zamanda sigorta kapsamında iki tarafı da korumaktadır.

Rusya kara nakliyesi adı altında gerçekleştirilen tüm işlemler soğuk havalara karşı özel paketleme sistemi ile birlikte  yapılmaktadır. Taşımacılık yapmak isteyen kişilerin birden fazla yerden eşya taşıtması durumunda parsiyel taşımacılık adı altında bu işlemler yürütebilir. Bunun bilgisi önceden verilir.

Özel Paketleme Sistemi

Taşınacak kilometreye bağlı olacak şekilde evlerde ya da iş yerlerinde bulunan eşyalar sorunsuz bir şekilde özel paketleme yöntemi ile  sarılmalı ve uzun yolculuğa hazırlanmalıdır. Bunun yanı sıra özel balonlu patpat naylon çeşitleri ile birlikte eşyaların her türlü darbeye dayanıklı olabilmesi adına profesyonel kişiler tarafından hizmet verilebilir.

Ayrıca tüm nakliye süresi boyunca oluşabilecek olumsuzluklara karşı taşıyıcı firma ile kişiler arasında sözleşme imzalanır ve ürünler garanti kapsamı altında bulunmaktadır. Genellikle bu tür taşımacılık hizmetleri Almanya kara nakliyesi adı altında sağlanır. Tüm taşımacılık işlemleri için öncesinden randevu oluşturarak asansörlü ya da asansörsüz olarak eşyaların taşınması konusunda destek talep edilebilir.