Malatya Oto Kiralama

Firmamız, aylık araç kiralama hususlarında, rezervasyon sistemiyle çalışmaktadır. Malatya Araç Kiralamaseçtiğiniz aracı belirttiğiniz lokasyon dahilindeki ofisinde sizin için hazır bulunduracaktır. Vale hizmetinden de yararlanmak istediğinizde, sizin belirlediğiniz adrese gelen çalışanımız, aracı temiz şekilde teslim edecektir. Kredi kartıyla veya nakit şekilde alınan ödemeler, belirtilen tarihleri kapsar. Ondan önce teslim edilen araçların kira ücretleri geri iade edilmemektedir. Araç 1 günlük kira bedeli üstünden, aylık kira bedelinin toplamına göre teslim alınır.

Malatya Aylık Araç Kiralama, yurt içi hizmetlerde destek vermektedir. Bu anlamda, aracın ilgili lokasyonları da şirketimize açıklıkla bildirilmelidir. Müşteri memnuniyeti bağlamında, gerek ‘whatsapp’ üzerinden, gerek telefonla bizlere ulaşmanız da mümkün olmaktadır. Malatya Oto Kiralama, her koşulda konforunuz için elinden geleni yapmaya söz vermiştir. Aklınıza takılanlar ışığında, danışacağınız hattımızda, sizlere ‘rent a car’ hizmetinin sunduğu özgürlük alanının imkânları da sağlanacaktır.

Seçtiğiniz aracı internet sitemiz üstünden de incelemeniz olasıdır. Araçlarımızın muayeneleri, bakımları, gerekli belgeleri sürekli güncellendiği için, huzurla yolculuğa çıkmanız için hiçbir mani kalmayacaktır. Araç kiralanırken, segmenti ve yol alacağı güzergâha göre de, bir standart belirlenecektir. Güvenli hizmet, güvenli iletişimi de getirmektedir.