Sahtekar Medyumlar

Türkiye’deki dolandırıcı medyumlar ve sahtekar medyumları ifşa edeceğimiz sayfamıza hoşgeldiniz. Gerçek medyum hocaların ismini kullanarak, kendilerini gerçek medyum gibi tanıtarak dolandırıcılık yapan şarlatanların sayısı her geçen gün artıyor. Pek çok kişi, bu dolandırıcılara para kaptırarak hem maddi açıdan zor duruma giriyor, hem de umutları yıkılıyor. Bu gibi dolandırıcılar, internetin nimetlerinden yararlanarak kendilerini çok iyi gizliyor ve ne yazık ki pek çok kişiyi her gün tuzaklarına çekmeyi başarıyor.

Gerçek medyum hocalar, her zaman için düzenli ve doğru çalışmalar yaparken, dolandırıcılar manevi alemin elde ettiği bu imajın zedelenmesine de neden olmakta. Dünyanın her döneminde el üstünde tutulmuş olan bu mesleğin adının da kirletilmesine yol açan bu sahtekarlar, herkes tarafından büyük tepki alıyor.

Çoğu gerçek medyum hoca, çalışacağınız kişiyi belirlerken iyi bir araştırma yapmanızı tavsiye etmektedir. Kiminle çalışacağınızı doğru şekilde belirlemeniz halinde, hakkında yapılan yorumları ve tavsiyeleri okumanız durumunda dolandırıcıların tuzaklarından uzak kalmanız mümkün. Yine benzer şekilde, gerçek medyum hocalar hakkında en doğru bilgiyi de başkalarının deneyimlediği çalışmalardan elde edebilirsiniz.

KAYNAK : Sahtekar Medyumlar