Çocuklar İçin TV Program Seçimi

Çocuklar İçin TV Program Seçimi

Çocuğunuzun televizyonda izlediği programlar özenle seçilmelidir. TV izlerken olabildiğince çocuğunuzla beraber izlemeye özen gösterin. Yaş düzeyine uygun olmayan programları izlettirmeyin. Çocuğun televizyonda ne izlediği ve televizyon başında ne kadar süre geçirdiği de önemlidir. Çocuğunuzun bir gün içinde televizyon izleyerek geçireceği sürenin bir iki saati geçmemesine ve ne izlediğime dikkat ediniz.

Çocuğunuzu televizyon dışında vakit geçirebileceği başka aktivitelere yönlendirin: arkadaşları ile oyun oynamak,  spor, müzik söylemek ve aktif yaşam alanına dâhil etmek gereklidir. Televizyonu çocuğunuzu oyalamak, sakin durmasını sağlamak gibi düşüncelere kapılmayın.

TV’lerde olan canlı TV gibi açık kalan televizyon izlemeyi bir alışkanlık haline getirir. Bunun yerine çocuğunuzla oyun oynayın, onunla vakit geçirin ve televizyonu çocuğunuza rahat yemek yedirmek için açmayın. Çocuğunuzun odasına televizyon olabilir ancak belirli süre içinde izleyeceği programları seçmeli ve ona göre TV izle seçeneğine izin vermelisiniz.  Canlı yayın yapan kendi izlediğiniz haber, dizi ve programları sizinle birlikte izlemesine özenle takip etmelisiniz.

Cep Telefonu Harici Hangi Teknolojide Canlı TV İzlenir?

Günümüzde her türlü işin cep telefonlarından yapılmayacak iş neredeyse artık imkânsızdır denilebilir. Ancak bunun dışında pek çok iletişim için gerekli teknolojiklerde olmak zorundadır. Bu ürünlerden olan tablet, dizüstü ve bilgisayarlardan da izleme şansı olmaktadır. Ancak bir telefon kadar basit değildir. Bu teknoloji harikası ürünler üzerinde internet bağlantısının olması halinde dizi, film, müzik ya da spor müsabakalarının kaçırmadan izleme fırsatını yakalamış olursunuz.

Yediden yetmişe herkese hitap eden kanallar ve yayınlar bulunduran canlı TV izle, herkes tarafından ilgi ile izlenen uygulama yolunda başarılı bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Bu platform üzerinden yayınları izleyen, takip etmekten geri kalmayan pek çok insan olur. Güvenilir bir adres olması nedeni ile herkes tarafından rağbet görmektedir.