Esenyurt Korsan Taksi

Esenyurt Korsan Taksi

Esenyurt korsan taksi İstanbul’un en işlek semtlerinden biri olan Esenyurt’ta hizmet veren ve taksi ihtiyacı olan herkesin yardımına koşan uygun fiyatlı bir taksi hizmetidir. Herhangi bir durağa bağlı olmadığı ve herhangi bir taşımacılık firmasının arabası olmadığı için adı korsan taksi olarak anılmaktadır. Özel müşterileri olan ve sadece belirli kişilere hizmet veren Esenyurt korsan taksi yine aynı işi yapan Fatih korsan taksi gibi müşterileri arasında belirli bir haberleşme yöntemi ile haberleşerek taksi hizmeti sunar.

Sıradan bir taksiden hiçbir farkı bulunmamaktadır. Tek farkı taksici olabilmek için bağlı olması gereken bir durağa ve plakaya sahip değildir. Bu taksicilik yapmasına engel olmamaktadır. Korsan taksi ile yolculuk yapmak isteyen müşteriler korsan taksilere tanıdık vasıtasıyla güvenilir şekilde ulaşabilirler. Korsan taksi pek çok semtte bulunmaktadır. Kâğıthane korsan taksi de bu korsan taksilerden sadece bir tanesidir.

Esenyurt İçin İdeal Taksi

Esenyurt kalabalık ve trafik yoğunluğu olan İstanbul’un bir semtidir. Durum böyle olunca ulaşımda sıkıntılar çok olmaktadır. Bunun farkında olan taksiciler fiyatları her daim yüksek tutmaktadır. Taksi ihtiyacı olan ve taksiye bu kadar para ödemek istemeyenler için özel olarak Esenyurt korsan taksi oluşturulmuştur. Bu korsan taksiler taşımacılık konusunda iyi bir hizmet ve uygun fiyat vermektedir. Esenyurt’ta taksi ihtiyacı olan herkes Esenyurt korsan taksiyi tercih edebilir.