Etiket Kullanım Alanları

Etiket Kullanım Alanları

Etiket kullanım alanı oldukça geniş bir üründür. Okul defterlerinden, mutfak eşyalarına, kıyafetlerden, elektronik eşyalara kadar pek çok alanda kullanıldığını görüyoruz. Yeni bir kıyafet alındığında üzerinde bulunan baskılı etiket kıyafetin hangi markaya ait olduğunu bildirir. Baskılı etiket çeşitleri bu açıdan firmalar için oldukça avantajlıdır. Maliyeti oldukça düşük olan baskılı etiketler sayesinde firmalar ekonomik yoldan ve etkili bir şekilde adlarını duyurarak reklamlarını yapabilirler. Baskılı etiketlerin üzerine istenilen yazı ve renk baskısı yapmak mümkündür. Yapışkan özelliği sayesinde her yüzeye yapıştırılabilen baskılı etiketlerin kullanımı oldukça kolaydır.

Baskılı Etiket Özellikleri ve Fiyatları

Baskılı etiketler suya dayanıklı kuşe kâğıt kullanılarak üretilmiştir. Bununla birlikte sağlam yapışkanlı kısımları sayesinde yüzeylere sağlam bir şekilde tutunur. Uygun fiyatlı olmasına karşın oldukça işlevsel ürünlerdir. Kablo etiketi ve diğer etiket çeşitleri matbaalar tarafından istenilen sayıda ve ebatta kısa süre içerisinde üretilerek teslim edilir. Baskılı yapışkanlı etiket ve sticker çeşitleri ekonomik olması ve kullanımının kolay olması nedeni ile pek çok firmanın tercihi oluyor.

Garanti etiket özelinde bu etiketler hem tanıtım amaçlı hem de bilgi amaçlı kullanılabiliyor. Bununla birlikte dekorasyon amaçlı kullanılan sticker çeşitleri de özellikle salon dekorasyonu için en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Günümüzde bu ürünleri satın alabileceğiniz birçok alışveriş sitesi mevcuttur. Dilerseniz kişiye özel sticker baskı çeşitlerini de inceleyebilirsiniz.