Medyum Youmlari

İnternet faydalı olduğu kadar aynı zamanda kirletilmeye çok müsait bir ortam. Özellikle medyumluk gibi, suistimal edilmeye çok uygun olan alanlarda, kendini medyum olarak tanıtan, her koşulda başarılı çalışmalar yaptığını iddia eden ama aslında şarlatandan başka bir şey olmayan kişilerin sayısı artmakta.

Medyum yorumları ihtiyacı olan kişilerin çaresizliklerini ve içerisinde bulundukları duygusal yoğunluğu fırsat bilen dolandırıcılar, insanlara boş vaadler vererek hem maddi hem de manevi açıdan zor durumda bırakmakta. İnternetteki hiçbir şeyin doğruluğu kanıtlanmayacağı için, kendilerini uzman medyumlar gibi tanıtabilen bu sahtekarlar, hem gerçek medyumların hakkını yemekte, hem de medyum arayan zor durumdaki insanları zor duruma düşürmektedir.

Her ne kadar internetin bu kadar yoğun kullanılabilmesinden kaynaklı olarak bu sorunlar ortaya çıksa da, aslında internet sayesinde gerçek medyum hocaları bulmak da mümkün. Bu sayfada görebileceğiniz gibi, gerçek ve sahte medyumlar hakkında insanların yorumlarını paylaştıkları çok sayıda platform bulunuyor. Bu platformlarda paylaşılan yorumlar sayesinde, insanlar gerçek medyumları bulabilmekte, sahtekarların ağından kurtulmaktadır.

KAYNAK : Ali Gürses