ÇOK KAZANDIRAN OYUN MAKİNALARI

ÇOK KAZANDIRAN OYUN MAKİNALARI

Günümüzde pek çok oyun makinesi yer almaktadır. Ama bazı oyun makineleri diğer makinelere göre daha çok kazandırmaktadır. Çok kazandıran oyun makineleri olarak ise Boks makinasi, şişme oyun parkları, masaj koltukları, soft play, ekran simülatörleri, atari makinesi, jetonlu oyun makinaları ve lunapark oyun makineleri olarak sıralanabilir.

Oyun salonu kurup para kazanmak isteyenler, girişimciler bu oyun makinelerini alarak birden fazla işlek noktada bu iş modellerinin işletmesini yaparak para kazanıyorlar. Evden çalışmayı tercih edenler, memurlar ve ek gelir kazanmak isteyen kişiler bu işleri ek gelir olarak tercih ediyorlar.

Oyun makinesi firmaları yurt içi ve yurt dışında oyun salonu kurulumu, oyun makineleri satışı ve oyun parkı kurulumu, pazarlama ve kurulum hizmetleri sunmaktadır.

Atari Makinesinin Özellikleri

Atari makinası, genellikle jeton ile çalışan içinde çeşitli oyunlar bulunan oyun makineleridir. Aynı zamanda bozuk para ile çalışan türleri de bulunuyor. Bu makinelerde favori oyun oluşturma seçeneği ve oyunların zorluk derecesine göre ayarlanma özelliği de bulunmaktadır. Atari makinesinin ses seviyesi de kolay bir şekilde ayarlanmaktadır. Üstelik makineye atılması gereken jeton ya da bozuk para miktarı ayarlanabiliyor.

Atari makinesi ahşap kasa, Amerikan joystick, birinci kalite butonlar ve swichthler, 2200 oyunlu kart ve 55 ekran LED TV gibi pek çok parçadan meydana gelmektedir. Bu parçaların hepsi birleşerek atari makinesi oluşturmaktadır.