Kadınlara Özel Kirpik Lifting

Kadınlara Özel Kirpik Lifting

Özellikle cılız ve çeyrek kirpik yapısına sahip olan kişiler için çare olabilecek bir uygulama olan kirpik lifting yaptırmak için belli şartları taşıyor olmak gerekir. En başta vücudunuzun alerjik reaksiyon gösterip göstermeyeceği bilinmesi önemlidir. Aksi halde sağlığınız için zarar teşkil edebilir. Genel olarak kirpik için zarar görünmeyen liftingi yaptırmadan evvel ve sonra dikkat edilmesi gereken birtakım durumlar bulunur. Son zamanlarda özellikle kadınlar arasında kirpik lifting uygulanması yaygın bir şekilde artıyor. Kirpiklere lifting uygulanmasında önemini ilk husus kirpiklerin uzunluğuna bakılır. Kirpik uzunluğuna göre kirpiklere yapıştırılan pedler farklıdır.

Kirpik Lifti Kirpiklere Zararlı Mı?

Kirpik Lifting uygulaması ile kirpikler belli bir süre kadar hacimli ve daha uzun görünmesi sağlanır. Bu uygulama doğal kirpiklerini köklerine uygulanmış olur. Diğer bir deyişle bir nevi kirpiklere uygulanan keratin bakımı gibidir. Kadınlar arasında yaygınlaşmaya başlamış olan bu uygulamayı hem sosyal medyada hem de gündelik yaşamda sıklıkla duyulur hale gelmiştir. Kirpik liftingi uygulamasının bilinen herhangi bir zararı henüz duyulmamıştır. Fakat kurallara uygun bir şekilde titiz bir ortamda uzman kişiler tarafından yapılması sağlık açısından önemlidir.

Kirpik lifting seyrek zeminde olan kirpiklere sahip kişiler bu uygulamayı tercih edebilir. Bu şekilde kirpikleri yapısı Elita güzellik ile gözle görülür şekilde değişime uğruyor. Kiprik lifting uygulaması sonrası hacimli göz kamaştırıcı kirpiklere sahip olunuyor. Protez tırnak uygulaması da yaygın olarak tercih ediliyor.