Epoksi Zemin – Anovis

Epoksi Zemin

Epoksi  zemin oldukça fazla kuvvetli reçineler ile üretilmekte olan  ve sektörde en çok  tercih edilen yapı malzemesi olarak kabul edilmektedir. Epoksi zemin kaplaması olumsuz hava koşullarına ve fiziki darbelere karşı  oldukça fazla dayanıklıdır. Aşınma ve sürtünmeye karşı dayanıklıdır. Kimyasal zemin kaplamaları arasında kesinlikle rakip tanımayan  bir yapı malzemesi özelliği taşımaktadır. Son olarak ise  her türlü kimyasal maddelere, suya, aside ve yağlara  karşı dirençli olması ile bilinir

 

Mikrobeton

Mikrobeton özellikle ifade edilmesi gerekmektedir ki  beton görünüm özelliğe sahip olduğundan dolayı mikrobeton olarak kabul edilmektedir. Dekoratif açıdan incelediğimizde  mikrobetonlar hem evlerde hem de otellerde   oldukça fazla tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra mutfaklarda ve banyolarda su geçirmez özelliğinden  dolayı oldukça fazla kullanılmaktadır. Yer aldığı bölgede kuvvetli yapışkan özelliği göstermesi ile bilinmektedir. Bunun yanı sıra uygulandığı alanlarda çatlama ve kıvrılma sorunları meydana gelmez.

 

Mikrobeton  Zemin

mikrobeton zemin  en çok tercih edildiği bölgeler  mutfaklar ve banyolar  olarak bilinir. Mikrobetonların yapısında kesinlikle küf bulunmaz ve kesinlikle kir tutmaz.  Bunun yanı sıra  aynı temizliği ve kullanımı  kolay olduğundan dolayı tercih edilir. Yapılarında kesinlikle  insan sağlığına zarar veren klorürler bulunmaz. Dekoratif açıdan hem estetik hem de şık bir görünüm kazandırmış olur. Son olarak ise  özellikle belirtilmesi gerekmektedir ki mikrobeton zeminler leke tutmamasından dolayı bakımı ve temizliği oldukça kolaydır.