Ev Temizliği Firmaları

Şu anda mobilyalı bir ev temizlik hizmeti alırken kullanılan terim, mobilyalı evi temizlemek için gereken ayrıntılara bağlı olarak genellikle bir veya iki çalışan gerektirir. Personel evin büyüklüğüne göre artacaktır fakat eşyalı daireler için günlük personel talep edebilirsiniz. Personel, ütü, bulaşık yıkama ve çamaşır yıkama gibi hizmetleri birkaç saat içinde ücretsiz olarak sağlayacaktır. Çalışma süresi 8 saat ile sınırlıdır. Genel temizlik tamamlandıktan sonra ütü hizmeti verilmektedir. Dolabın içini ve dışını iyice temizlemek istiyorsanız 2 kişi tavsiye ediyoruz. Ev temizliği firmaları sürekli ev temizliği hizmeti vermektedir, bu nedenle şu anda bu işte profesyonel ve profesyoneldirler.   Boş daire temizliği de ev temizliğine girer.

Ev Temizliği Nasıl Yapılmaktadır?

 

Ön temizlik, mobilya gelmeden önce yapılan, kullanıma hazır, anahtar teslimi bir temizliktir. Deneyimlerimize dayanarak, hizmet için en az iki çalışanı işe almanızı öneririz. İki kişilik malzeme ve ekipman gönderirseniz ortalama bir daireyi profesyonelce temizleyebilirsiniz. Eviniz detaylı bir şekilde temizlenecektir. Halihazırda kullanımda olan tuvalet ve banyolar buhar makineleri ile dezenfekte edilmektedir. Bu tip temizlik kesinlikle profesyonel hizmet gerektirir. Bu temizleme türü ile buharlı temizlik yapılır.

Ev Temizlik Firmaları Hangi Malzemeler İle Gelir?

 

Ev temizlik firmalarında Elektrikli süpürgeler, merdivenler, temizlik maddeleri, temizlik aletleri, bezler ve paspas kovaları da mevcuttur. Taşınmadan önce evini temizlemek isteyen müşteriler için çok yönlü bir hizmet önerilir. Full paket servis kapsamında ev buhar motoru ile dezenfekte edilmektedir. Villa temizliği için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.