Duvar Dekorasyon 

Duvar Dekorasyon 

Duvar dekorasyon ev dekorasyonunun en önemli noktalarından biridir. Duvar dekorasyonu hayal gücü sınırlarını üst noktaya taşıyan önemli bir unsurdur. Boş bir duvara doğru bir şekilde dekorasyon yaparak evinizde mükemmel bir hava katabilirsiniz. Evleriniz için seçeceğiniz şık tasarımda mobilyalar sofistike bir ortam sunan aksesuarlar ile dekorasyonunuz hazır olur.

Ancak duvarın boş kalması durumunda odanın genel düzeyindeki eksiklik hemen hissedilir. Duvar dekorasyon fikirlerinde öne çıkan ürünler pano tablo ayna ve saat gibi dekoratif aksesuarlardır. Bu aksesuarlar ile duvarlarınızda istediğiniz estetik görünümü elde edebilirsiniz.

Duvar Dekorasyon Fikirleri

Duvar dekorasyon yaparken bazı stilleri göz önünde bulundurmanız gereklidir. Özellikle aile fotoğraflarını duvarlarınızın en güzel köşesine yerleştirmelisiniz. Bununla birlikte zarif bir görünüme sahip olan duvar saatlerine de duvarlarınızın bir köşesine yerleştirebilirsiniz. Duvarınızın bir kısmı aile fotoğraflarının diğer güzel fotoğrafları sergilendiği bir yer olsun. Bununla birlikte duvarlarda ferforje aksesuarlar kullanmanız da ışık bir görünüm kazandırır.

Ayrıca ev, duvar ve mutfak dekorasyonunda kullanacağınız stickerlar da evinize farklı bir hava verir. Son zamanların en moda olan makrome duvar dekorasyon ürünleri evinize romantik bir hava katar. Aydınlatma için kullanılacak olduğunuz dekoratif gaz lambaları fener veya modern saat gibi dekoratif ürünler kullanarak da duvarlarınızı renklendirebilirsiniz. Farklı duvar dekorasyon ürünlerini dekorasyon sitelerinden temin edebileceğiniz gibi yapı marketlerde de ihtiyacınıza ve bütçenize uygun ürünler bulabilirsiniz.