Parça Kontör Satışı Ne Kadar Olmalıdır

Parça Kontör Satışı Ne Kadar Olmalıdır

Mobil cihaz satışlarının yok denecek kadar satması ve hatlara olan ilginin çoğalması sonrası bu işlerde kar marjını merak edenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çok olmaktadır. Kar marjlarını yükselten kontör satışları sonrası bayilik almak isteyenlerin sayısında da artış olmuştur.

Parça kontör bayiliği ise: Belli bir siteye üye olur ve kendisine gelen müşteriye kontör satışı yapması karşılığında belirli alan içerisinde yapılan işlemleridir. Hiç hattı olmak zorunda değildir arada komisyonunu alması ve satış yapabilmesi gereklidir.

Parça kontör, iki binli yıllarda var olan, kazı konuş adı verilen kartların bir çeşididir. Ülkemizde faaliyet gösteren her telefon operatörü markalarına ait parça kontör bayiliği ve parça kontör satan yerler bulunmaktadır. 2003 yılından itibaren ilgi gören parça kontörler, genel olarak çeşidine göre fiyatlandırma yapılmış ve satışa sunulmuştur. Parça kontörlerin satışı bayilikler tarafından yapılmaktadır ve aldığınız kartın miktarı, operatörler aracılığıyla kişinin hattına da yüklenerek kullanıma sunulur. Bunu yanı sıra kontör bayiliği çalışma sistemi de aynen bu şekildedir.

Parça Kontör Bayiliğinde Bilinmesi Gerekenler

Parça kontör yükleme siteleri firmalara farklılıklar gösterir. Parça kontör bayiliğinizi ana bir firmadan aldıysanız dilediğiniz an, anlık kontör paylaşımına açılacaktır. Herhangi bir gecikme yaşanmaz ve hata yapılması ihtimali azdır. Bunun yanında parça kontör yükleyen ara firmalar olmakla birlikte verilen bayiliklerde bulunmaktadır.

Parça kontör bayiliğinde sistem veriler üzerinden yükleme yapılır. Gelişen teknolojik sistemler ile artık hızlıca her alanda yükleme yapılmaktadır. Sistemsel arıza ve sorunların çok az olduğu sistemde parça kontör yüklemek basit hale gelmiştir. Parça kontör yükleme yapacağınız firmanın sistemine dikkat etmelisiniz.