IQOS 3 Duo Nedir?

IQOS 3 Duo Nedir?

Bu cihaz ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmış olan, HEETS arasında şarj etmeye gerek kalmadan iki ardışık kullanım sağlayan bir ürün olarak piyasada yer almaktadır. Ritminiz ile senkronize olan iqos 3 duo  bugüne kadar en hızlı şarj tutucu üründür. Kompakt ve elinize çok güzel şekilde uyacak şekilde tasarlanmış olan iqos, kendinize özel yüzlerce özelleştirme seçeneği sunmaktadır. Dünya çapında en çok tercih edilen ısı yanmaz marka olan  iqos sigara, ihtiyacınızı karşılamak için gelişmeye devam etmektedir. Bu kompakt tasarım uzun süreli dayanacak şekilde üretilmiştir.  Ayrıca çeşitli hava şartlarında performansı garanti edebilmeniz için  çok farklı sıcaklıklara dayanacak şekilde tasarlanmış.

Bu cihazın sağlam bir diş kabuk darbelere karşı dayanıklılık sağlarken, stres testli kapı açıklığı ise size garantili performans sergiler. Ayrıca ek bir led ışığı bulunan tutucunuzun pil durumunu bakmak çok kolay.

İqos 3 Duo Kullanımı

İqos 3 Duo cihazının kullanımını  aşağıda sırasıyla yazalım;

  • İlk olarak cihazınızın tütün çubuğunu takın ve filtre dışarı bakacak şekilde filtre çizgisine kadar hafifçe bastırın
  • Daha sonra cihazınız titreşene ve ışıklar beyaz yanıp sönen kadar ısıtıcı düğmesine basılı tutun
  • Iqos 3 Duo ısıtıcı iki kez titreştiğinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca şunu da belirtelim cihazınızın son 30 saniye ve 2 çekiş kaldığını haber vermek için iqos 3 duo ısıtıcınız  iki defa titreşir ve ışıklar beyaz yanıp söner. Bu durumda tütün çubuğunu çıkartmak için başlığı yukarı doğru çekin ve daha sonra kullanılan tütün çubuğunu içerisinden çıkartın.

Isıtıcınızı temizlemek için başlığı yukarı doğru çekip tamamen çıkartın. Cihazınız soğuyuncaya kadar bekleyin. Temizleme aparatını cihazınıza sokup hafifçe çevirerek temizleyin. Temizleme işlemini yaparken temizleme çubuğu ile plakaya kesinlikle dokunmayın.