Saç Ekim Süresi

Saç Ekim Süresi

Genetik faktörler, stres, yanlış kozmetik veya ilaç kullanımı, menopoz, hamilelik gibi nedenlerden dolayı hem kadınlarda ama daha çok erkeklerde görülen saç dökülmesi, artık kâbus olmaktan çıkmış durumda. En iyi saç ekim merkezlerinde yapılan saç ekiminden sonra, kişiler estetik bir görünüme sahip olarak, saç ekim sürecini kısa sürede atlatıyorlar.

Çağımızın en büyük sorunlarından biri olan saç dökülmesi en iyi saç ekimi sayesinde sadece saatler içerisinde çözüme kavuşuyor. Hastanın saç ekiminden önce alkol, sigara ve kafein gibi maddelerin tüketimi azaltılması önerilir. Pratik ve sorunsuz yapılan saç ekimi işleminden sonra kişi aynı gün içinde günlük yaşamına dönebilir.

Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimi günümüzde artık oldukça kolay bir işlemdir. Saçları dökülen kişiyi bir süre sonra psikolojisini de olumsuz etkileyen bu durum, birkaç saat içinde sorunsuz olarak ortadan kalkması mümkündür. Saç ekimi fiyatları, ekim merkezlerinde her cebe uygun ve oldukça ekonomiktir.

Saç ekimine karar veren kişi, saç ekimi merkezine gelerek ekim yapılacak olan alanın genişliğine göre yaklaşık olarak 4 veya 5 saat içerisinde ense bölgesinden alınan saç köklerinin ekim yapılacak olan alana nakledilmesi ile tamamlanan işlem oldukça ağrısızdır. Ekimden sonra gündelik yaşamına dönen kişi bir kaçgün dikkat etmesi ve güneşten ve havuzdan kaçınması önerilir.  Saç ekimi ile merak ettiğiniz tüm bilgileri sitemizden edinebilir ve hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.