Rise Online İtem

Rise Online İtem

Rise Online premium günümüzde en çok oynanan oyunlardan biridir. Türk yapımı olan bu oyun Rokogame Studios tarafından geliştirilmiştir. Oyunda karakter gelişimleri ilerleme sağlamak açısından son derece önemlidir. Rise Cash kullanılarak oyunda çeşitli itemler satın almak mümkündür. Karakterlerin gelişimlerinin çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi için oyuncular Rise Cash satın alabilirler.

Rise online oyununda oyuncular oyuna giriş yaptıktan sonra sınıf ve ırk seçimi yapmalıdır. Dört ana sınıf bulunur. Bunlar da kendi aralarında alt kategorilere ayrılır. Örneğin Rogue sınıfının seçen oyuncu bu sınıfın alt kategorilerinden okçular ve suikastçılar arasından tercih yapabilir. Tercihini suikastçıdan yana kullanan oyuncuların hasar seviyesi yüksek bir karakteri olur. Okçular ise uzun menzil savaşçılar için seçilebilecek alt gruplardan biridir. Yüksek hasar vurma ve düşman sersemletme özellikleri bulunur. Rise online GB ile karakterlerin çok daha güçlü olması sağlanabilir.

Rise Online Seçenekleri

Rise online Premium sahibi olan oyuncular bu özelliklere rahatlıkla sahip olabilirler. Paket özelliklerine sahip olmak isteyenler son teklif ile oldukça uygun fiyatlara satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirler. Tüm oyunlarda oyun içi para harcamaları için bir para birimi bulunur. Rise online Cash para birimi de Rise online oyununda kullanılır.

Oyun etkileyici bir hikayeye sahiptir. Bunun yanında oyun içinde sürükleyici görevler bulunur. Karakterlerin daha çok yükselmesi adına görevlerin başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi son derece önemlidir.