Sanal Numara

Sanal Numara

Sanal numara, birisine bağlıymış gibi görünmek için bilgisayar teknolojisini kullanan bir telefon numarasıdır. Sanal numaralar genellikle işletmeler ve kuruluşlar tarafından müşteri tabanlarını artırmak veya müşterilerin uzun mesafeli telefon görüşmeleri yapmak zorunda kalmadan dünyanın farklı yerlerinden hizmetlere erişmesine izin vermek için kullanılır. Müşteriler, potansiyel müşterilere işletme aracılığıyla sunulan yeni ürünler veya hizmetler hakkında bilgi vermek gibi pazarlama amaçları için de sanal numaraları kullanabilir.

Sms onay, gönderenin mesajın alındığını onaylayan otomatik bir yanıt almasını sağlayan birçok SMS ve MMS hizmetinin bir özelliğidir. Bu, mesajın alınıp alınmadığına dair şüpheyi ortadan kaldırdığı için mesajlaşmanın önemli bir parçası haline geldi. SMS onayı, bir metne verilen yanıtlar, yapılan aramalar veya e-posta bildirimleri gibi diğer mesajları doğrulamak için de kullanılabilir. Çoğu mobil cihazda genellikle varsayılan olarak etkinleştirilir ancak istenirse devre dışı bırakılabilir.

Sanal Numara Nedir?

Mobil onay, SMS gönderdiğinizde bir onay mesajı almanızı sağlayan bir özelliktir. Bu mesaj, mesajın gönderildiğini ve bir yanıt beklediğini onaylar. SMS onayı, bir mesajın gönderildiğini onaylayan bir mesaj almanızı sağlar. Bu mesaj, SMS gönderirken herhangi bir hata veya yanlış anlaşılmayı önlemeye yardımcı olur. Android’de SMS onayı nasıl etkinleştirilir/devre dışı bırakılır SMS onayını etkinleştirmek için önce Android telefonunuzun ayarlarını açmanız gerekir. Buradan SMS bölümüne ulaşana kadar aşağı kaydırmanız gerekecek. Burada, SMS onayını açmanız gerekecek.